Client:
Date:augustus 15, 2022

Nieuwe prijslijst per 1/10/2022

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, is veel om ons heen duurder geworden. Zo ook voor mij. De prijs van min of meer alle producten en diensten waar ik gebruik van maak zijn in prijs gestegen. Daarom ontkom ik er helaas niet aan om voor een groot deel van de behandelingen de prijs te verhogen.

Gezichtsbehandelingen worden anders

Daarnaast gaat er ook een wijziging plaatsvinden in de gezichtsbehandelingen, namelijk:

Het is niet meer nodig om voor een Fase 1 of 2 behandeling te kiezen.

Ik merkte bij (nieuwe) klanten dat het fasen systeem niet altijd helemaal duidelijk is, daarom heb ik dat eruit gehaald. Wel zal ik volgens de IK Skin Perfection-methode werken zoals voorheen maar welke producten we gaan gebruiken wordt tijdens de behandeling bepaald en daar hoef je je dus niet meer tijdens het boeken van de behandeling ”druk om te maken”.

Epileren niet meer standaard tijdens gezichtsbehandeling

Epileren is lang niet voor iedereen een must en daarom zal het niet meer standaard in de gezichtsbehandelingen zitten. Dit is uiteraard wel los bij te boeken.

Kennismakingsbehandeling

Nieuwe klanten van de salon beginnen eerst met een kennismakingsbehandeling, deze is vanaf 1 oktober te boeken. Ik heb gekozen voor deze extra behandeling omdat ik dan extra tijd kan uittrekken voor o.a. het maken voor de huidanalyse en het thuisadvies.

Wanneer gaat dit in?

De prijslijst voor wimperextensions en losse behandelingen zal per 1 oktober worden gewijzigd. Omdat de gezichtsbehandelingen zullen veranderen is het tot die tijd mogelijk om de huidige behandelingen (met huidige prijzen) te reserveren, ook voor behandelingen na 1 oktober. Vanaf 1 oktober staan alleen de nieuwe gezichtsbehandelingen in het online agendasysteem.

Prijslijst 1 oktober 2022

De nieuwe prijslijst kunt u hier alvast inzien: