ERVAAR DE KRACHT VAN DE IK SKIN PERFECTION

Pure power, truly natural

Heeft u last van een droge, doffe of juist vette huid? Of bent u de 30 gepasseerd en heeft u ineens weer last van Acne of begint u de eerste rimpels te zien? Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Bij Het Salonnetje kan ik u helpen om uw huid weer in balans te brengen. Maak kennis met de kracht van IK Skin Perfection met de Reset Your Skin Treatment. Na deze eerste kennismaking met IK werken we met het Resetprogramma om jouw huid naar maximale huidverbetering te begeleiden. Wilt u huidveroudering op de rem zetten, Acne doelgericht aanpakken of pigmentvlekken verminderen? De IK Power Treatments maken dat u weer glimlachend in de spiegel kan kijken!

Hieronder vind u alle behandelen om uw huid weer in top conditie te brengen, weet u welke behandeling u wilt, boek dan direct uw afspraak online.

Overzicht behandelingen (incl. prijzen)